Високотехнологичните маски за лице се отличават с ултралек и елегантен

...
 Високотехнологичните маски за лице се отличават с ултралек и елегантен
Коментари Харесай

Съживяваме кожата на лицето с анти-ейдж led маска


 
Високотехнологичните маски за лице се отличават с ултралек и грациозен швейцарски дизайн 
FOREO, водещия шведски skin-tech бранд, започва продажбата на своите първи футуристични LED маски за лице. Колекцията се състои от 2 типа интелигентни силиконови LED маски с ултралек и изчистен швейцарски дизайн и целят да създадат гражданска война в анти-ейдж грижата. Те са безжични, с комфортна за очите форма и неплъзгаща се лента за глава, която придържа маската на място, с цел да може да се движите свободно с нея. И двата модела от сбирката са направени с флексибилен силикон, който е транспарантен и идеално приляга на контурите на лицето като втора кожа. Смарт маските от сбирката FAQ™ 200 имат голям брой точки със светодиодна светлина,, което подсигурява, че всяка зона на лицето получава отмерено светлинно отнасяне. Освен това те нежно нагряват кожата, с цел да разширят порите краткотрайно, тъй че LED светлината да може да проникне в кожата по най-ефективния метод.
-->
С какво LED маските за лице на FAQ™ Swiss се разграничават от всички останали на пазара?

На пазара има доста разнообразни LED маски за лице, само че не всички действат по идентичен метод. Повечето имат крушки на разнообразни места, което значи, че кожата се третира с единствено в тези съответни точки. Колекцията FAQ™ 200 – най-новата иновация на FOREO и подбранда ѝ FAQ™ Swiss, поставя завършек на скъпите маски, които не обезпечават дейно покритие на лицето. Те имат точки със светодиодна светлина, ситуирани на гъсто през доста дребни шпации по повърхността на маската, което подсигурява, че всяка зона на лицето получава отмерено светлинно отнасяне.

FAQ™ 202, звездата на сбирката

FAQ™ 202, водещият артикул в сбирката, е идеалното решение за всички, които обичат да се грижат за кожата си и търсят нови усъвършенствани LED процедури за лице. Използвайки клинична LED терапия за реализиране на забележими анти-ейдж резултати, FAQ™ 202 разполага с 8 LED светлини с разнообразни дължини на вълните (червена, синя, зелена, оранжева, лилава, циан, жълта), в това число NIR (безопасна инфрачервена светлина), с цел да се оправи с признаците на стареене и други проблеми на кожата посредством целенасочени процедури.

За най-хубави резултати се предлага използването на LED маските да се съчетава с, защото този апарат обезпечава най-персонализираното лекуване за подмладяване, налично на пазара. FAQ™ 100 е най-безопасното в света устройство за електромускулна стимулация и радиочестотна терапия, което в композиция с FAQ™ 202 обезпечава най-ефикасното лекуване. Можете да употребявате FAQ™ 202 и като независим артикул, защото LED и NIR имат многочислени изгоди. Преди да употребявате което и да е устройство от сбирката FAQ™ 100 или FAQ™ 200, би трябвало да нанесете тъничък пласт от праймъра върху чиста и суха кожа, след което да употребявате FAQ™ устройство или да масажирате с върховете на пръстите до цялостното му попиване. Направена с същински, тази богата на хранителни субстанции основа омекотява кожата и усъвършенства еластичността ѝ за естествено лъчезарен загар.

Терапията с инфрачервена светлина (NIR) е мощен инструмент за подмладяване на кожата и битката със стареенето. Използва се в медицината от десетилетия за лекуване на разнообразни кожни болести, само че в последно време набира известност и като метод на на кожата и подобряването на нейното здраве. Използването на NIR LED светлини подтиква,, отстранява пигментацията и изравнява тена на кожата. Освен това, има противовъзпалително деяние за по-здравословен тип на кожата – научно потвърдено е, че се реализират забележими резултати в подмладяването на кожата.

Маската FAQ™ 202 разполага с 600 светлинни репликатора, излъчващи хиляди LED импулси в секунда, усъвършенствани по този начин, че да подсигурява отмерено навлизане на LED вълните във всички зони на кожата. Смарт маска за лице е обвързвана с приложение и дава опцията за авансово програмирани процедури, което я прави ваш персонален дерма специалист. Освен това имате опция да настройвате свои лични процедури за оптималната персонализация, която дава отговор на характерните потребности на вашата кожа.

FAQ™ 201 също е звезда, само че с по-опростени функционалности

FAQ™ 201 е по-опростена като функционалности LED маска за лице от сбирката FAQ™ 200, подобаваща за тези, които търсят лесна и комфортна за потребление LED маска за лице в уюта на своя дом. Тя е и версията, подобаваща с консуматори с по-оптимизиран бюджет.

Защо да инвестирате в продуктите на FAQ™ Swiss?

Като се стартира от кремове и серуми срещу бръчки и се стигне до лазерни процедури и пластичните интервенции, през днешния ден на пазара несъмнено съществуват голям брой способи за понижаване на признаците на стареене. Тези процедури, обаче, не могат да подсигуряват резултати и постоянно са с прекомерно висока цена, което кара доста хора да не могат да си разрешат да се борят със стареенето. Колекцията FAQ™ 200 на FAQ™ Swiss е най-хубавата инвестиция в здравето и външния тип на кожата. Инвестирайки в кожата си през днешния ден, ще се радвате на по-млада кожа в продължение на доста години, като в същото време ще си спестите скъпите визити в дерма клиника.

Стареенето е спорна тематика, която постоянно е била обект на обществени полемики. За хората постоянно е било значимо да наподобяват по-млади и да запазят хубостта си без значение от възрастта. FAQ™ Swiss, подбрандът на FOREO, си слага за цел да промени визиите и да отстрани стигмата и наложения от обществото позор от процеса на стареене. FAQ™ Swiss желае да наложи „ естествеността “ като синоним на „ хубостта “  и технологиите на марката от последно потомство са просто инструмент, който ви разрешава да наблегнете естествената си хубост и да възвърнете „ по-младата “ версия на себе си, изцяло безболезнено и без опасности за здравето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР